CONTACT INFO
  • JABATAN PERANCANGAN PEMBANGUNAN
    MAJLIS BANDARAYA PETALING JAYA ,
    JALAN YONG SHOOK LIN,
    46675 PETALING JAYA, Selangor Darul Ehsan.
  • Telefon: 03-7839 2400
  • Faksimile: 03-7839 2401
  • e-Mel: aduan@mbpj.gov.my
Log Masuk Sistem
GIS
SEMAKAN GUNATANAH MELALUI SISTEM Smart DeV
Mobile Apps eKM MPSepang boleh dimuat turun di 'AppStore' dan 'Google Store'. 
Aplikasi eKM MPSepang ini juga boleh digunakan melalui Dekstop PC dan boleh diakses di web berikut : http://ekm.mpsepang.gov.my
Manakala untuk membuat semakan lot tanah, zoning serta charting terkini, pihak tuan boleh akses ke GIS Online di web yang sama. Sila klik Ikon GIS Online dan seterusnya mendaftar dahulu. GIS Online juga boleh diakses orang awam dan pihak tuan boleh mewar-warkan kepada semua pihak.
Sebarang pertanyaan dan komen berkaitan dengan Aplikasi Sistem, boleh email ke : ekm@mpsepang.gov.my ATAU menghubungi pegawai mengikut zon KM masing-masing atau boleh juga menghubungi Encik Mohd Adham Bin Hj Mahmood, Penolong Pengarah, Jabatan Perancangan Bandar, Majlis Perbandaran Sepang di talian : 03-83190373 (DL) / 019-3640540.
Kerjasama pihak tuan/puan menjawab soalan-soalan yang dikemukakan amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Semakan zoning boleh di akses melalui ke GIS Online di web yang sama. Sila klik Ikon GIS Online dan seterusnya mendaftar dahulu. GIS Online juga boleh diakses orang awam dan pihak tuan boleh mewar-warkan kepada semua pihak.

Sebarang pertanyaan dan komen berkaitan dengan Aplikasi Sistem, boleh email ke : perancang@mbpj.gov.my

SITI ZULAIKHA ABD HALIM | 09-05-2023